Glömt?
Du är ej medlem i STACC och ser därför bara publikt innehåll | Bli medlem
Klubbar : STACC
Nyheter Forum Event Album
Nyheter
Ytterligare en nygammal partner, men nu i ny kosty
Återigen har nu STACC-Racing glädjen att meddela att vi knutit upp en ny samarbetspartner. Christopher Nelson som drivit TWS Däckservice i tio år är ett välbekant ansikte för våra trogna STACC-kunder, han har tillsammans med Tobias Bollmark startat www.r-däck.se. Dom är båda banrävar som tillbringar stora delar av sina somrar på de svenska banorna. Tobias som på ett eller annat sätt alltid varit involverad i TWS Däckservice har ett passionerat motorsportintresse och har bland annat tävlat i MX-5 Cup. Nu satsar dom på att sälja r-däck på nätet.

”Vi tycker det skall vara bekvämt och säkert att handla R-Däck på internet. Vi samarbetar därför med Klarna som är den i särklass bästa och säkraste betalningslösningen på marknaden”

www.r-däck.se erbjuder alla deltagare på STACC-Racings event i oktober 2017 fri frakt vid köp av r-däck eller gratis montering på fälg, kontakta STACC-Racing för att erhålla rabattkod.
Kristoffer LIDS Lidbrandt | 2017-05-16 21:40
Nygammal samarbetspartner…
STACC-Racing har glädjen att meddela att vi efter långa och hårda förhandlingar har kommit överens om ett samarbete med en gammal bekanting för oss på STACC-Racing; AUTOSTRIPE!

”Autostripe har vuxit till ett av de mest populära företagen inom bildekor och foliering. Vi kan helfoliering och erbjuder ett mycket stort utbud av blanka och matta färger från flera världsledande företag inom folie och vinyltillverkning”.

Autostripe erbjuder alla deltagare på STACC-Racings event i oktober 2017 10 % på en dekor/helfoliering, kontakta STACC-Racing för att erhålla rabattkod.

Vill ni också bli samarbetspartner, gå in på denna länk för mer information;

https://www.stacc-racing.com/partners/
Kristoffer LIDS Lidbrandt | 2017-04-27 22:27
NYTT DATUM, Säsongsfinal på Gotland Ring!
Det har kommit till vår kännedom att vår planerade återuppståndelse i september krockar med några andra tunga aktörers event, bl.a. kör Time Attack final på Knutstorp och Wileco Events ska till Spanien. Dessutom ska en annan aktör ha event denna helg, en aktör som inte ännu gått ut officiellt.

Istället har STACC Racing nu tagit sikte på att stänga racingsäsongen med ett event helgen 13-15/10. Vi hoppas på allas förståelse, och att ni ändå är lika peppade som innan. Ni som varit med innan vet att STACC har en bra kontakt med vädergudarna, enligt uppgift lovar dom sol hela denna helg

Som plåster på såren (såklart också pga billigare banhyra etc) så sänker vi priserna. De nya priserna är som följer;

- Förare (del i dubbelrum) 5 250 kr ink moms
- Förare+co-driver (dubbelrum) 7 500 kr ink moms
- Förare+trailer (del i dubbelrum) 6 250 kr ink moms
- Förare+co-driver+trailer(dubbelrum) 8 500 kr ink moms

Återigen, vi hoppas på er förståelse!
Kristoffer LIDS Lidbrandt | 2017-04-25 13:32
Wow, vilken respons!
Trots att ni suttit med näsorna i era påskägg! Kul att så många är lika peppade på detta som vi, tack för alla meddelanden med glada tillrop och anmälningar.

Missa inte att gå in på www.stacc-racing.com/gotland-ring-sep-2017 för att anmäla er och garantera er plats, dvs att anmäla att man kommer på vår facebook-sida är inte tillräckligt. Alla anmälningar hanteras via vår hemsida.

Tveka inte, för endast 6 250 kr får du en helg inklusive i princip allt du kan behöva, vill du ha med dig en co-driver kostar det 2 500 kr extra.

Följ oss även på www.facebook.com/stacc.racing/

Hör gärna av er vid frågor!
Kristoffer LIDS Lidbrandt | 2017-04-17 22:36
Anmäl er till STACC Racings höstevent på Gotland
ALLA ÄR VÄLKOMNA!

Planeringen pågår men i stora drag är vi färdiga därför öppnar vi nu anmälan till STACC Racings höstevent på Gotland Ring den 15-17/9.

Vi är oerhört peppade inför återuppståndelsen av STACC, passande nog sker detta under påskhelgen. (Fattar ni inte? Läs bibeln :)

Passa på att boka upp er, av erfarenhet kommer de begränsat antal platserna vi erbjuder gå åt i ett rasande tempo, först till kvarn...

För mer info gå in under fliken "Event"
Kristoffer LIDS Lidbrandt | 2017-04-14 00:50
Sida 1 av 2 Nästa sida

Annonser Annonsera