Glömt?
Du är ej medlem i Maseratiklubben och ser därför bara publikt innehåll | Bli medlem
Klubbar : Maseratiklubben
Nyheter Forum Bilar Medlemmar
Nyheter
Köpa delar till din Maserati?
Det är många som undrar var man kan köpa delar till sin Maserati, och speciellt till Biturbo-modellerna.
Det finns ett par gamla lager i Italien, men det ofta både enklare och billigare att beställa från Storbrttannien, där det finns två bra ställen:
http://www.davidaskew.co.uk/
http://www.eurospares.co.uk/

Lycka till med era projekt! :-)
Henrik Hoff | 2009-02-03 19:22
Välkommen till nya Maseratiklubben.se
Som vi tidigare har meddelat, har vi under en längre tid arbetat med den nya tekniska plattform som är grunden till Maseratiklubben.se's hemsida.

Den nya samlingsplatsen heter autolife.se och är hem för ett flertal olika bilklubbar. Som medlem kan du utvidga ditt kontaktnät och träffa folk även från andra bilklubbar. Beroende på vilka klubbar du är medlem i, får du tillgång till olika delar av hemsidan. Vissa delar kan enbart ses av dina klubbkompisar. Andra delar är öppna för alla medlemmar på AutoLife. Du kan själv styra om den information som du lägger in ska vara synlig för alla, eller enbart för dina vänner.

Vårt mål har varit att kombinera det bästa från två världar - att behålla den personliga känslan hos Maseratiklubben.se och samtidigt ha fördelarna att vara med i ett större nätverk av bilintresserade människor och klubbar. Och att du som är medlem i flera klubbar, ska kunna samla hela ditt bilintresse till en och samma plats.

När du loggar in första gången, får du gärna komplettera uppgifterna i din användarprofil. Lägg upp en bild på dig själv, fyll i uppgifterna med var du bor, hur gammal du är o.s.v. så att dina klubbkompisar känner igen dig! Passa även gärna på att med en gång lägga in uppgifter om vad du har för bil, samt några bilder på den.

På den nya hemsidan har du en mängd nya funktioner till din nytta och nöje. Förutom att du kan lägga upp detaljerad information om dig själv och dina bilar, kan du bl.a.

- Hålla koll på nyheter och meddelanden från din klubb
.
- Se vilka event som du har möjlighet att deltaga i, samt anmäla dig till dessa

- Diskutera olika ämnen med dina klubbkompisar, generellt eller rörade olika event eller bilmodeller

- Skriva och läsa bloggar (personliga eller knutna till en viss bil)

- Skapa album och ladda upp bilder samt tagga dessa för att lättare hitta personer och bilar i bilderna

- Få information om olika racingbanor, diskutera spårval och varvtider m.m.

Dessutom kan du genom att knyta till dig dina vänner, hålla kontakten med dessa och se vad kompisarna gör för något.

Hoppas att du får mycket glädje och nytta av den nya hemsidan. Om du har frågor eller synpunkter, får du gärna skicka dessa i ett email till info@autolife.se
Henrik Hoff | 2009-01-25 19:03

Annonser Annonsera