Glömt?
Du är ej medlem i Gentlemen Racing Club och ser därför bara publikt innehåll | Bli medlem
Klubbar : Gentlemen Racing Club
Info Nyheter Forum Event Album Medlemmar
Info

GRC Startsida

Välkommen till Gentlemen Racing Club. Vi arrangerar bankörningsdagar på racingbanor i Sverige. Vill du testa din vardagsbil eller sportbil på en racingbana? Då har du hittat rätt! Du blir en bättre och säkrare förare genom att lära dig att hantera din bil i pressade situationer. Riskera inte ditt körkort och dina medtrafikanter genom att busköra på vanliga landsvägar. Hos oss kan du istället testa gränserna för dig och din bil under lagliga och säkra omständigheter.

Alla är välkomna att köra med oss, oavsett bilmodell och oavsett tidigare körvana. Du behöver inte betala för något medlemskap, utan enbart för de event som du vill köra på. Hos oss får du alltid köra så mycket som du orkar. Vi har även erfarna instruktörer som kan hjälpa dig att utveckla din körteknik till en högre nivå.

Bli medlem i GRC-klubben här på AutoLife, så riskerar du inte att missa något av våra event! Då får du löpande vårt nyhetsbrev med mer information. Det är helt gratis att bli medlem! Som medlem har du även möjlighet att skriva inlägg och komma med synpunkter på GRC i vårt eget diskussionsforum här på AutoLife.

Läs mer om våra olika körningar under (den grå, undre) menyfliken Event. Det är även där som du anmäler dig om du vill vara med och köra.

Besök gärna även och gilla vår sida på Facebook! Det är snabbaste och enklaste sättet att hålla koll på våra event inkl. länkar till alla bilder från eventen. Ibland lägger vi även ut specialerbjudanden som är unika för våra Facebook-följare.
NYHET 2020: Nu finns vi även på Instagram! (grc.sverige)

Betalning sker till svenskt BG: 5161 - 8742
Du kan även betala via Swish: 123 413 74 77

Utlandsbetalning till bankkonto:
Bank: Ålems Sparbank / Swedbank
SWIFT: SWEDSESS
IBAN: SE51 8000 0843 4300 3462 5848

OBS! Glöm ej att ange ditt namn samt eventets namn och datum på inbetalningen!
T.ex: Johan Nilsson Knutstorp 150503

Samtliga deltagare får ett momsspecat kassakvitto vid incheckningen på morgonen. Vill du hellre få en faktura till ditt företag så löser vi det också.

Kontaktuppgifter:

GRC Jirhall AB
Stengränd 5
S-178 40 Ekerö
Sverige

Erik Jirhall - tel. 0708 - 244 288 - email
Paul Olin - tel. 0735 - 14 30 20 - email

Fyll i ditt namn och din mailadress nedan för att få GRC's nyhetsbrev!
Titta på nedanstående Youtube-filmer för att se hur en GRC Track Day kan gå till. Filmat på Mantorp Park i april 2020 samt på Ring Knutstorp i september 2018.

Sponsorer - Gentlemen Racing Club

Annonser Annonsera